Prošlo je deset godina od ideje i osnivanja ULTIMATE TEAMA kojeg je osmislio i osnovao poznati đurđevački sportaš i entuzijasta Saša Deak.

Saša je bio vrlo aktivan u teretanama na našem području te se odlučio okusiti i u natjecateljskom dijelu ovog nimalo lakog sporta. Tako je 2011 godine odradio svoje prvom natjecanje bez ijednog dana priprema, parirao  je prvaku Hrvatske i tako je zapisao svoj put i stazu uspješnog Bench Press majstora. Od tuda je došla i ideja otvaranja vlastitog kluba pod nazivom ULTIMATE KLUB Đurđevac.

Klub je otvoren 10. studenog 2012. godine te je vrlo brzo postao član Hrvatskog Powerlifting saveza. Od tog dana na našem području dogodila se revolucija ovog sporta, nizala su se natjecanja, pobjede, državne titule, sudjelovanje na natjecanjima državnim i međunarodnim natjecanjima.

Izuzetno zalaganje za sport prepoznao je i Hrvatski Powerlifting savez te Saša postaje član uprave saveza te član nadzornog odbora Zajednice sportova grada Đurđevca. Položio je za suca Powerliftinga, organizirao je sedam državnih i međunarodnih natjecanja u gradu Đurđevcu. Proglašen je najboljim sportašem grada 2013. god., a 2018. god. najboljim djelatnikom Zajednice sportova grada Đurđevca.

ULTIMATE klub se pojavljuje i u borilačkim sportovima gdje se borbama u kavezu predstavlja upravo ekipa teama Ultimate.

-Ovo bi bilo u kratko i natuknice onoga gdje smo se sve pojavili i što smo postizali ovih velikih deset godina, strašan uspjeh praćen je  velikom količinom truda, odricanja, znoja i krvi. Kako na sve, pa tako i na nas veliki utjecaj imala je ova pandemija, ali borba je za borce i ” NEMOGUĆE NE POSTOJI” – rekao je ponosno Saša Deak predsjednik i osnivač ULTIMATE  kluba Đurđevac.