Završio je 4. Crosstown music festival u Križevcima kojeg organizira Klub kulture. Crosstown music festival daje priliku kantautorima koji su izvrsni, inovativni i koji zaslužuju svoj klupski prostor gdje mogu pokazati koliko vrijede. U Klubu kulture u Križevcima pronađen je idealan spoj intimnog ugođaja i topline što je iznimno bitno kako bi izvođači osjetili energiju i povezanost sa publikom i tako se predstavili u svom jedinstvenom stilu.

Čast da zatvori ovogodišnji festival pripao je Denisu Katancu zagrebačkom kantautoru i glavnoj pokretačkoj snazi bendova Felon i Denis Katanec Okanagan LTD. Iza sebe ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I”, “Sveska bijednih II” i “Sveska bijednih III” te  “Sve moje Laurie” sa bendom DKOkanaganLTD i te hvaljeni solo album “Pejotl” koji izdaje u lipnju ove godine.

Denis katanec

Odsvirao je preko 100 koncerata u cijeloj regiji, a jedni od zapaženijih bili su njegovi nastupi prije svjetski priznatog američkog singer-songwritera Damiana Jurada te Damira Avdića. Trenutno radi na novom albumu u postavi koju čine Tena Rak (ex Vlasta Popić/Seine/Felon) i Brane Norac (Nebo Roza) te sudjeluje u novonastalom projektu “Brodolomci”.

Denis se nedavno vratio sa turneje po Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Mađarskoj) na kojoj je promovirao svoj album “Pejotl”.

prigorski.hr/klubkulture.org