Darko Koren i Ratimir Ljubić predali potpise za kandidaturu župana i dožupana: ‘Prikupili smo 4600 potpisa’

28. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Darko Koren i Ratimir Ljubić predali potpise za kandidaturu župana i dožupana: ‘Prikupili smo 4600 potpisa’


Darko Koren, Ratimir Ljubić i Darko Sobota predali su sa suradnicima u srijedu potpise za kandidaturu za župana i zamjenika župana ispred HDZ-a i Mreže nezavisnih lista koji uz potporu HSU-a i HNS-a podupiru Darka Korena za župana i Ratimira Ljubića za dožupana predana je u srijedu u Koprivnici.

– U prilogu kandidature dostavili smo 3000 potpisa, ali moram reći da su naši ljudi na terenu su skupili oko 4600 potpisa, ali s obzirom da treba samo 1500 odlučili smo da spomenuti broj bude pokazatelj truda na terenu i dovoljan da Županijsko izborno povjerenstvo nema problema sa viškom u smislu brojanja – objasnio je Darko Koren nakon predaje potpisa.

Uvjeren je da će građani koji će 16. svibnja biti birači također podupiru njihovu kandidaturu ne bi li nastavili voditi Županiju odgovorno i sigurno.

predaja listi koren ljubić (1)

– U prošloj godini smo se morali puno angažirati oko jednog segmenta koji nije u temeljnom opisu bavljenja našom upravom, to je borba protiv pandemije i mislim da smo zaista položili jedan veliki ispit. S obzirom da nitko u svijetu ni Hrvatskoj nije bio spreman za ovu situaciju mislim da smo se vrlo dobro organizirali i da je naš zdravstveni sustav besprijekorno odradio svoju zadaću – naveo je.

predaja listi koren ljubić (10)

Idući tjedan počinje službeno razdoblje predizborne kampanje kada će i predstaviti program i izvješće o učinjenom. Upravo temeljem dosad učinjenog smatra kako imaju svako pravo očekivanja potpore birača za naredno vođenje Županije.

Nakon njega, prisutnima se obratio Ratimir Ljubić rekavši kako su se u ove četiri godine dokazali da znaju, mogu i žele raditi te da nude građanima pouzdanost i sigurnost.

predaja listi koren ljubić (12)

– U ovih godinu dana pandemije pokazali smo da građani mogu biti sigurni te da smo Županija koja je predvodnica u Hrvatskoj po pitanju cijepljenja i pružanja medicinskih usluga – kazao je.

Darko Sobota kazao je kako su danas odrađene tehničke poslove po pitanju predaje kandidature, nakon što je jučer HDZ predala liste za Županijsku skupštinu te naglasio kako je ovo četvrti mandat da HDZ podržava Darka Korena za mjesto župana.

– Uz pomoć Vlade RH ovo je jamstvo za ravnomjerni razvoj i napretka naše županije u svakom pogledu – zaključio je.

 

Osim za kandidature župana i dožupana, predani su potpisi i za županijsku listu koalicija Mreža, HSU i HNS.

predaja listi koren ljubić predaja listi koren ljubić (9) predaja listi koren ljubić (8) predaja listi koren ljubić (7) predaja listi koren ljubić (6) predaja listi koren ljubić (5) predaja listi koren ljubić (4) predaja listi koren ljubić (3) predaja listi koren ljubić (2)

Facebook Comments