Koprivničko-križevački župan, Darko Koren u petak je sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te pročelnicima Anom Mušlek posjetio Dan otvorenih vrata koprivničke Gimnazije Fran Galović koja slavi 116.godišnjicu škole.

Župana i suradnike je dočekao ravnatelj škole Vjekoslav Robotić koji ih je proveo učionicama i brojnim programima, radionicama i izložbama koje su gimnazijalci u suradnji s nastavnicima pripremili za posjetitelje.

Dan_Gimnazije_2022_11

Ravnatelj Robotić je zahvalio Županiji na podršci te predstavio i neke od aktualnih projekata koje je Gimnazija trenutno provodi napomenuvši kako škola kontinuirano unaprjeđuje školske programe i izvannastavne aktivnosti kako bi učenici dobili što bolju naobrazbu za daljnje školovanje na fakultetima.

Župan je svim učenicima, nastavnicima i osoblju škole čestitao 116.rođendan te pohvalio  odlične rezultate koje koprivnička gimnazija tradicionalno ostvaruje na natjecanjima, ali i na državnoj maturi koja uskoro očekuje maturante.

Dan_Gimnazije_2022_29

Škola je po broju projekata i kvaliteti programa u samom državnom vrhu i na ponos je cijele županije, poručio je župan te dodao kako Županija cijeni izvrsnost i motivaciju nastavnika i učenika te da će i dalje biti snažan oslonac u razvoju i stvaranju najboljih uvjeta za rad.

Dan_Gimnazije_2022_1 Dan_Gimnazije_2022_7