Dani Općine Podravske Sesvete nastavljaju se ovog vikenda, stiže Crvena Jabuka

14. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Dani Općine Podravske Sesvete nastavljaju se ovog vikenda, stiže Crvena Jabuka


Proslava dana Općine Podravske Sesvete nastavljaju se ovaj vikend od petka do nedjelje raznovrsnim i bogatim programom. Podsjetimo da je program krenuo 1. Dergez biciklijadom u subotu, u nedjelju susretom Podravina – Slavonija – natjecanjem u starim sportovima, turnirom u odbojci na pijesku te natjecanjem u gađanju glinenih golubova.

Program se astavlja u petak gdje je u 11 sati predviđeno svečano otvorenje dječjeg vrtića Leptirići nakon kojega slijedi svečana sjednica Općinskog vijeća u 12.30 sati. Od 15.00 – 18.00 sati moći će se razgledati izložba fotografija Udruge umirovljenika Podravske Sesvete koja će biti dostupna i u subotu (14 – 18 sati) te nedjelju (9-13 sati), Od 19 sati na nogometnom igralištu zabavljat će vas TS Dangube. Za djecu će na pomoćnom igralištu od 16 sati biti postavljeni besplatni napuhanci.

U subotu je predviđena nogometna utakmica između Sesvečkih veterana i NK Drave s početkom u 14 sati. Od 15 – 18 sati održati će se mini olimpijada za najmlađe posjetitelje, a od 15 – 19 sati svi posjetitelji moći će se provozati kroz Podravske Sesvete u kočijama. U 15 sati kreće natjecanje u kuhanju gulaša, a od 18 sati biti će održana i dječja predstava „U duru i molu za vrtić i školu“. Od 19 sati sve posjetitelje zabavljat će Enigma bend, a od 21 sat kreće koncert popularne grupe „Crvena Jabuka“. Besplatni napuhanci biti će postavljeni od 15 sati ,a za posjetitelje je osigurana besplatna degustacija vola na ražnju i gulaša.

Nedjelja će započeti danom otvorenih vrata udruga gdje će udruge iz Podravskih Sesveta prezentirati svoj rad, a isto tako će biti izložba kolača. U 11 sati u župnoj crkvi biti će svečana Sveta misa , a program se završava svečanim preuzimanjem novog vatrogasnog kombija DVD Podravske Sesvete.

Program je bogat i sve vas poziva i da nam se pridružite u Podravskim Sesvetama. Za više informacija možete se obratiti u TZ područja Dravski peski. Radujemo se vašem dolasku.

 

Facebook Comments


[ssba]