Danas u Križevcima počinje drugi po redu FARO ART FESTIVAL

3. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Križevci Danas u Križevcima počinje drugi po redu FARO ART FESTIVAL


U organizaciji Pokreta Fokolara danas u 17 sati kreće drugi po redu Faro Art Festival, a koji će se održati u prostoru Centar Mariapoli, ulica Franje Račkoga 32 u Križevcima.

FARO ART Festival je međunarodni, međugeneracijski i interaktivni vikend festival koji promiče empatiju, ljepotu i neprolaznost. Raznovrsnim umjetničkim izričajima manifestira se i prezentira, preko raznih radionica i inih programa, ozračje zajedništva i bratstva.

Iz programa treba izdvojiti prijepodnevni program koji ide od petka do nedjelja u terminu od 9:30 -12:30., a sačinjava Dramsku radionicu koju vodi križevački pjesnik i pisac Josip Petrlić Pjer te radionicu modeliranja koju vodi A.M. Smoljanec i Igor Brkić. Popodnevne radionice počinju od 16 sati, a sadrže ih programi Promatranje neba – astronomsko društvo Perzeidi,  Hula hop akrobastaka škola- Kufer, Zagonetno drvo, edukativna radionica- Matija Bobek i Obzori duhovnosti.

Svakako vrijedi izdvojiti  i koncert Lidije Bajuk u subotu 5.9.2020. s početkom u 20 sati i u nedjelju od 15 sati, u sklopu završnog programa gdje se sve radionice prezentiraju sa postignutim, i nastup KUD Prigorja. Ulaz je slobodan.

Prošlogodišnje izdanje festivala je daleko nadmašilo ionako visoka očekivanja od same kvalitete programa pa do broja sudionika

Dođite i pridružite se da li sudjelovanjem u radionicama ili ostalom programu. Jedini uvjet za sudjelovanje je imati mladost u duši.

Cijeli i detaljan program možete naći na FB stranici Faro Art festival 2020  https://www.facebook.com/Faro-Art-Festival-111580550638557

Faro PROGRAM