Dana i Marijan Šarić proslavili 40 godina braka

25. kolovoza 2019. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti Dana i Marijan Šarić proslavili 40 godina braka

ika.hr


Svečanom misom u kapeli Sv. Antuna Padovanskog u naselju Gradna koju je predvodio zagrebački pomoćni biskup Valentin Pozaić 24. kolovoza, Dana i Marijan Šarić proslavili su četrdeset godina braka.

Kapelu Svetog Antuna Padovanskoga u naselju Gradna u samoborskoj župi svete Anastazije ispunila je molitva i pjesma obitelji Šarić. U propovijedi je biskup zahvalo supružnicima što su kroz nevolje i radosti života ostali vjerni izgovorenoj riječi i bračnim obećanjima, danim prilikom sklapanja braka. “Svoj su život živjeli u velikom pouzdanju u Boga i zato ih je nagradio darom života.” -kazao je biskup Pozaić.

Marijan i Dana na svijet su donijeli jedanaestero djece. Troje ih je već zasnovalo svoje obitelji te sada imaju i sedam unučadi. Oboje su kroz svoj zajednički život i rad mnogo doprinijeli svjedočenju vjere i služenju Crkvi: Marijan radeći dugi niz godina na Nadbiskupskom duhovnom stolu, a Dana odgajajući djecu i dajući sebe za obitelj. Svoju marljivost i vjernost Bogu prenijeli su i na svoju djecu koja su aktivna u samoborskoj župi, posebno u zajednici i zboru mladih.

ika.hr

Facebook Comments