Povodom Međunarodnog dana žena, Grad Križevci u suradnji s Gradskom knjižnicom  „Franjo Marković“ Križevci organizira prigodan susret s najomiljenijim i najčitanijim autorom  Brunom Šimlešom. Riječ je o hrvatskom piscu, kolumnistu i televizijskom voditelju koji je u  više od 20 godina svoje karijere izdao već nekoliko knjiga u kojima piše o temama poput  samopouzdanja, ljubavi i odnosima, odgoju te duhovnosti.

Prilikom susreta predstavit će svoju najnoviju knjigu (P)ostati zdrav kao i neke starije naslove, a tom će prigodom iste biti  moguće kupiti po promocijskoj cijeni.

Knjiga (P)ostati zdrav namijenjena je i zdravima i onima koje već muče boljke da shvate kako  svojim odnosom prema sebi i životu mogu poboljšati zdravlje. Važan dio knjige čine i savjeti  svima koji žele pomoći svojim voljenima u borbi za zdravlje. Bogata primjerima iz stvarnog  života, kao i nalazima brojnih znanstvenih istraživanja, knjiga želi kreirati most između znanosti i duhovnosti. Uključujući blagodati klasične medicine u širok okvir holističkog pristupa, (P)ostati zdrav poručuje: naši srce i um izvanredna su tvornica lijekova!

Knjiga je dosad prodana u više od 5.000 primjeraka što je čini jednom od najprodavanijih  prošlogodišnjih naslova.

Ovim putem pozivaju se sve Križevčanke na ovaj susret s Brunom Šimlešom koji će se održati  u utorak, 07. ožujka s početkom u 19,00 sati u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice. Osim promocije i druženja s autorom, svim sudionicama tom će se prigodom uručiti mali znak pažnje povodom njihovog dana, Međunarodnog dana žena.