Ministarstvo unutarnjih poslova RH za obrazovanje policajac/policajka raspisalo je natječaj za upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka koji je otvoren od 2. svibnja do 1. kolovoza ove godine.

Također, raspisan je i natječaj Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih koji je otvoren od 17. travnja do 15. kolovoza ove godine.

Stoga je, u cilju informiranja mladih o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, te upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“, Policijska uprava koprivničko-križevačka organizirala Dane otvorenih vrata.

Danas, 12. svibnja u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica postavljeni su info pultovi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, a pri čemu su zainteresiranima predstavljeni različiti segmenti rada i rodovi policije (temeljna, interventna policija, kriminalistička, prometna i prevencija), te možemo reći kako je odaziv bio odličan.

Dani otvorenih vrata dio su promotivnih aktivnosti i jedan od načina da se građanima i zainteresiranim kandidatima približi rad policije, te ih potakne da policiju izaberu za svoj životni poziv.

Više informacija o natječaju i programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka možete pogledati OVDJE.