Damir Kelek podnio ostavku na mjesto predsjednika STK Križevci zbog Rajnovog pristupanja HSS-u

27. veljače 2020. Autor: prigorski.hr Križevci Damir Kelek podnio ostavku na mjesto predsjednika STK Križevci zbog Rajnovog pristupanja HSS-u

Izvor: Facebook


Križevački gradonačelnik Mario Rajn u srijedu je, na svoj rođendan, predstavljen kao novi član Hrvatske seljačke stranke. Politika je politika i svatko ima pravo birati svoj put.

Iznenadilo nas je da je ta njegova odluka dovela do ostavke dugogodišnjeg predsjednika Stolnoteniskog kluba Križevci Damira Keleka, hrvatskog branitelja u mirovini. Znamo da je Kelek itekako podupirao Rajna i njegovu nezavisnu listu na prethodnim lokalnim izborima. Potražili smo pojašnjenje od Damira Keleka.

– Koliko god da se trudio oko kluba, sve se svodi samo na jednu osobu. Dođeš doma, a na facebooku vidiš kako se naši gradski oci učlanjuju u stranku lopova i kriminalca (čovjeka koji je popljuvao hrvatske branitelje) HSS, Kreše Beljaka. Za par sekundi imao sam cijelu sliku u glavi. Bliže se izbori i trebat će ručice u zraku za SDP. S Rajnom je gotovo za sva vremena – rekao nam je Kelek.

Dodao je kako će biti u Izvršnom odboru bez ikakvih obaveza

– Je li to meni sila da se živciram. U samom klubu postoje tri struje koje stalno nešto zahtijevaju i rade nemir među članovima. Pun mi je „kufer“ takvih osoba“ – kazao je.

Facebook Comments