Covid pozitivan muškarac iz Vrbovca se onesvijestio; djelatnici Hitne došli i poručili obitelji: ‘Sami ga vozite’

24. studenoga 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Covid pozitivan muškarac iz Vrbovca se onesvijestio; djelatnici Hitne došli i poručili obitelji: ‘Sami ga vozite’


Muškarac iz Vrbovca koji je pozitivan na COVID uzalud je u srijedu u noći čekao pomoć. Jer, djelatnici Hitne pomoći su došli, pregledali ga, utvrdili da ga treba prevesti u KB Dubrava i – otišli, tvrdi njegova obitelj, javljaju vijesti.hr

“Kći je zvala Hitnu oko 4.30 sati u noći na srijedu jer joj se suprug onesvijestio. Pozitivan je na koronu i ima problema s debelim crijevom, objasnila im je sve i oni su došli. Nakon pregleda su rekli da ga vozimo sami u bolnicu”, ispričala je žena iz Vrbovca za 24 sata.

Liječnici Hitne su ustanovili da nema hematom na glavi od pada te su obitelji rekli da ga sami odvezu u KB Dubrava, tvrdi punica od muškarca.

“Živim malo dalje od njih, kći je jedini vozač tamo i ona je u izolaciji. Ja koja sam jedina zdrava, sam morala sjesti u auto s njime i voziti ga u bolnicu. Jesam cijepljena, no riskirala sam da dobijem koronu”, dodala je žena.

Dolaskom u bolnicu ostavila je zeta i papir od Hitne pomoći. Tvrdi da je doktorima bilo čudno zašto nije došao Hitnom.

Ravnatelja Hitne za Zagrebačku županiju Davorin Gajnik kaže da je dobio prigovor te da ga je proslijedio voditeljici ispostave i čekam povratni odgovor.

“Moram vidjeti dokumentaciju i uzeti izjave doktora i sestara koji su išli na intervenciju. Više od toga zasada ne mogu reći”, kazao je Gajnik.