Članovi SDP-a ogranka Bakovčica, prigradskog koprivničkog naselja već neko vrijeme nisu više članovi svoje partije. Prema priopćenju koje su poslali medijima, Božidar Markeš, predsjednik ogranka SDP-a Bakovčica i Ivkica Ledinski, Stjepan Grahovac, Radovan Knežević te Martin Kučić izašli su iz stranke zbog velikog nezadovoljstva.

– Mi dolje potpisani članovi SDP-a Bakovčica obavještavamo vas da sa današnjim danom izlazimo iz SDP-a i ne želimo više biti članovi. Izlazimo iz razloga jer smo nezadovoljni kako Mišel Jakšić i Tomislav Golubić vode SDP grada Koprivnica. Njima mi kao članovi uopće nismo potrebni kada se nešto odlučuje. To rade sami i odlučuju po svome – naveli su i nastavili kako se u Stranci ne sazivaju sastanci na kojima bi ih informirali što se dešava u Koprivnici i što će se raditi u Bakovčicama te ostalim gradskom mjesnim odborima.

Potpisi nezadovoljnih SDP-ovaca

Potpisi nezadovoljnih SDP-ovaca

– Ne dogovaraju se, nisu za suradnju. Mi smo im samo dobri za izbore tada nas pozivaju na sastanke, moljakaju da im skupljamo glasove. Tada nam se ulizuju i ponavljaju iste priče svaki dan. Kada prođu izbori oni nas brzo zaborave i više im ne trebamo. Tako ne rade socijal-demokrati. Naravno, posebno su naporni kod svih unutarstranačkih izbora. Tu nas nazivaju non stop i traže točno koga da zaokružimo.

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice nije htio komentirati nastalu situaciju i osobe koje su upletene u nju.

go/prigorski.hr