Članovi Udruge umirovljenika općine Dubrava ponovo zajedno

28. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Članovi Udruge umirovljenika općine Dubrava ponovo zajedno


Članovi Udruge umirovljenika općine Dubrava, počeli su se ponovo sastajati, nakon što je Nacionalni stožer Civilne zaštite popustio mjerama protiv širenja koronavirusa.

Stjepan Habazin, potpredsjednik Udruge ističe kako se umirovljenici okupljaju uvijek u srijedu. -Srijeda je „uredovni dan“ u Dubravi. (Srijedom se nekada održavao stočni sajam op.a.).  I ove srijede kroz naše prostorije procirkuliralo je 50 tak članova. Uvijek netko nešto treba.  Najvažnije je da se vidimo. Tu se za svakoga nađe „čašica razgovora“.  Kava, čaj i sok su besplatni za članove. -kaže Habazin.

Kuća u kojoj je Udruga umirovljenika općine Dubrava je “kućica u cvijeću“. Naime, vrijedne ruke članica i članova Udruge uredile su okoliš, a planiraju i daljnje aktivnosti.

Oni će 14. lipnja ići na hodočašće u Mariju Bistricu, a 20. lipnja organiziraju druženje s Presečanima, dok za ljeto planiraju jednodnevne izlete i kupanje na moru i u toplicama.

-Još uvijek pazimo na socijalno distanciranje, dezinfekciju i higijenu ruku. Činimo sve da ne širimo koronavirus. -zaključio je Habazin.

Dragan Vicković

Facebook Comments