Članovi Udruge “Maslačak” Križevci osvojili 3. mjesto na sportskom susretu u Čakovcu

17. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Članovi Udruge “Maslačak” Križevci osvojili 3. mjesto na sportskom susretu u Čakovcu


Članovi Udruge “Maslačak” Križevci su u subotu, 11. rujna 2021. sudjelovali na sportskom susretu “Zajedno do bolje budućnosti” u Čakovcu u organizaciji Udruge osobe s intelektualnim teškoćama Međimurske županije. Ovo natjecanje se održava već dugi niz godina, osim kad je susret bio odgođen zbog pandemije.

Maslačci su nakon zagrijavanja sa ostalim natjecateljima sudjelovali u sportskim disciplinama: gađanje lopte na koš, gađanje lopte u gol, trčanje, skok u dalj i boćanje. U natjecanju su sudjelovali i članovi Udruga iz Čakovca i Varaždina, ukupno sedam ekipa. Udruga “Maslačak” je osvojila treće mjesto i brončanu medalju. Maslačci su se za natjecanje pripremali u okviru sportske radionice u poludnevnom boravku, a boravak u Čakovcu su iskoristili i za šetnju gradom.

Ovakvi susreti i natjecanja su prilika da osobe s intelektualnim teškoćama pokažu svoje vještine i znanja te da dokažu da puno toga mogu uz podršku svih nas.

maslačak križevci (7) maslačak križevci (6) maslačak križevci (5) maslačak križevci (4) maslačak križevci (3) maslačak križevci (1)