Dana 5. lipnja u Kostreni je održano prvo kolo Kupa RH u daljinskom plivanju perajama, a na kojem je sudjelovao i Ronilački klub Šoderica sudjelovao u sastavu: Issabella, Švegović, Petar Koluder, Viktor Lovreković, Karlo Đurđ i Tin Treščec.

Plivalo se 500 metara za kategorije kadeti i mlađi kadeti te 2000 metara za seniore, juniore i mlađe juniore te su ronioci Šoderice postigli sljedeće rezultate:

2

500 metara

Kadetkinje: Issabella Švegović  5. mjesto,
Mlađi kadeti: Petar Koluder 1. mjesto
Kadeti: Tin Treščec 1. mjesto

2000 metara

Mlađi juniori: Tin Treščec 2. Mjesto
Viktor Lovreković 3. Mjesto
Kadeti: Tin Treščec 2. Mjesto

Dana 12. lipnja plivači ronilačkog kluba Šoderica nastavili su sa svojim natjecanjima. U Sisku na Kupi održalo se  2. kolo Kupa RH u daljinskom plivanju perajama. RK Šoderica je sudjelovala s jedanaest natjecatelja: Dora Bradić, Korina Horvat, Issabella Švegović, Leo Bradić, Tristan Horvat, Viktor Lovreković, Karlo Đurđ, Petar Koluder, Tin Treščec i Petar Treščec

3

Plivalo se 1100 metara za kategorije kadeti i mlađi kadeti te 3100 metara za seniore, juniore i mlađe juniore te su ronioci Šoderice postigli sljedeće rezultate:

1100 metara

Djevojčice 1: Dora Bradić 1. mjesto
Mlađe kadetkinje: Dora Bradić 1. mjesto
Kadetkinje: Issabella Švegović 3. Mjesto, Korina Horvat 4. mjesto
Dječaci 1: Petar Treščec 1. mjesto
Mlađi kadeti: Petar Koluder 1. mjesto
Kadeti: Tin Treščec 1. mjesto

4

3100 metara

Mlađi juniori: Tin Treščec 1. mjesto; Viktor Lovreković 3. mjesto; Tristan Horvat 4. mjesto
Juniori: Tin Treščec 1. mjesto; Karlo Đurđ 3. mjesto: Leo Bradić 4. mjesto
Seniori: Tin Treščec 2. mjesto

5

-Članovi RK Šoderice ponovno ostvarili izvrsne rezultate i potvrdila velika očekivanja od nadolazećeg državnog prvenstva koje će se održati 3. srpnja na Šoderici. -poručili su iz kluba.

6