U Konjščini je održano drugo kolo lige Sjeverozapadne Hrvatske. Nastupilo je 199 natjecatelja iz 15 klubova. Članovi Karate kluba KTC Križevci nastupili su s 12 članova i osvojili brojne medalje.

Luka Habjanović osvojio je zlatno odličje u kategoriji učenika do 44 kilograma. Hana Srbljinović okitila se zlatnim odličjem u kategoriji mlađih kadetkinja do 44 kilograma.

Simon Okun osvojio je srebrno odličje u kategoriji mladih učenika do 43 kilograma, a srebrno odličje osvojio je i Roko Jagoić u kategoriji učenika do 54 kilograma.
Karina Jaki osvojila je srebrno odličje u kategoriji učenica do 54 kilograma, a Patricija Mikuš srebrno odličje u kategoriji mlađih kadetkinja do 44 kilograma.

Stella Klara Đurakić osvojila je brončano odličje u kategoriji mlađih učenica do 43 kilograma, a Doris Sokolić brončano odličje u kategoriji mlađih učenica do 43 kilograma.
Alina Ena Jakopović izborila je brončano odličje u kategorji učenica do 44 kilograma, a Barbara Dvečko brončano odličje u kategoriji mlađih kadetkinja do 64 kilograma.

Još su nastupili Fabian Noa Jakopović u kategoriji mlađih učenika do 35 kilograma, Luka Plantak u kategoriji učenika do 34 kilograma, Leo Dvečko u kategoriji učenika do 34 kilograma. Njihovi treneri su Mario Ban i Goran Habjanović.

karate1 karate2 karate3 karate4 karate5 karate6