Članice Udruge “Maslačak” sudjelovale u Kampu u Tuheljskim Toplicama

20. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Križevci Članice Udruge “Maslačak” sudjelovale u Kampu u Tuheljskim Toplicama


Od 15.-17. prosinca 2017. godine članice Udruge “Maslačak” Križevci, Ivana i Nada Domitrović, Darija Mustić i Tamara Premuš sudjelovale su u Kampu u Tuheljskim Toplicama, u sklopu provedbe trogodišnjeg programa (2017. – 2020.) pod nazivom „II – Kvalitetna edukacija udruga – put u nove izazove“.

Kamp je organizarao Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama, a program je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

maslacak1

U okviru Kampa organizirane su razne aktivnosti za osobe s intelektualnim teškoćama, roditelje, voditelje i predsjednike udruga na kojima su sudjelovali članovi Udruge.

Predstavnice MDOMSP govorile su o nadolazećim natječajima i natječajnoj dokumentaciji, a bilo je govora i o osnivanju zaklada, socijalnom poduzetništvu i zapošljavanju osoba s intelektualnim teškoćama uz podršku.

maslacak2

Predsjednica Udruge prezentirala je rad udruge uz predstavnice Udruga iz Daruvara i Krapine. Korisnici su sudjelovali na radionici “I ja radim i doprinosim”, roditelji i voditelji na kreativnoj radionici.

Trećeg dana Kampa održana je Skupština Saveza na kojoj je sudjelovala predsjednica Udruge kao delegat. Vikend je bio pun događanja, druženja, izmjene iskustava i upoznavanja novih prijatelja.

maslacak4

prigorski.hr

Facebook Comments