Odbojkašice zagrebačke Mladosti poražene su i u uzvratu doigravanja CEV kupa, a domaći Levallois Saint Claude ih je u Parizu svladao s 3-0 (22, 24, 22) u prilično ravnopravnoj utakmici.

Domaća ekipa sastavljena od iskusnih internacionalki je u prvom setu povela 13-5 i prednost uspjela sačuvati do konačnih 25-22.

U drugom setu su zagrebačke odbojkašice imale prednost od 23-21, ali do set-lopte nisu došle. Francuskinje su svoju drugu priliku kod 25-24 iskoristile za vodstvo od 2-0 u setovima.

Treći set je bio kopija prvog, a baš kao i u njemu su igračice Mladosti došle do 22 poena te tako završile svoj put u ovom natjecanju.

“Odigrali smo dobru utakmicu, čak bih rekao možda i bolju nego u Zagrebu, no domaće su vrlo iskusna ekipa protiv koje to nije bilo dovoljno, iako smo ih dobro namučili, pogotovo u drugom setu. Žao mi je baš tog drugog seta, mislim da smo zaslužili dobiti ga, bili smo koncentrirani sve do finiša, no one su na kraju odigrale hrabro, riskirale su na servisu, a i sreća je bila na njihovoj strani. U ova dva susreta s Levalloisom smo skupili puno iskustva, izvukli neke pouke i okrećemo se daljnjim utakmicama u MEVZA-i i Superligi”, izjavio je trener Mladosti Darko Nojić.