Srijeda će biti na koprivničko-križevačkim nogometnim travnjacima rezervirana za prve susrete četvrtfinala Kupa. Molvarska Mladost nakon jednog susreta s Radnikovim klubom, onim iz Svetog Ivana Žabna, gdje je u nedjelju poražena 4:0, dočekuje drugi Radnikov klub i to onaj iz Križevaca, člana 3. HNL sjever.

Križevčani su favorit u ovom susretu, ali kao što znamo, kup je nepredvidiva nogometna scena i svašta je tu moguće. Naravno, križevački Radnik nema pravo na pogrešku u ovom susretu, budući da su kiksali u subotu u prvenstvu na gostovanju u Ludbregu, koje je ostavilo poprilično gorak okus, a napose kod navijača, koji nisu zadnjih godina navikli gledati tako loše predstave svojega kluba.

Na krilima uvjerljive i visoke pobjede nad molvarskom Mladosti momčadi Tomislav Radnika gostuje u Cvetkovcu, gdje uh dočekuje moćna momčad Tehničara, koja drži vrhu 4. NL Bj-Kc-Vt. Prednost je na strani Tehničara, ali Žabnjanci su pokazali da mogu parirati i najboljima.

Treći par je Miklinovec Ferdinandovac. Gosti iz Ferdinandovca su ovdje favoriti, a to trebaju potvrditi i na terenu. Pravi derbi nas očekuje u Kloštru Podravskom gdje tamošnja Mladost dočekuje trećeligaša Podravca iz Virja, koji je trenutno posljednjeplasirana momčad prvenstva te će zasigurno tražiti pokriće u kupu.

Svi susreti počinju u 17 sati, a uzvrati su na rasporedu 20. travnja.

Mladost Molve – Radnik Križevci
Miklinovec – Ferdinandovac
Mladost (KP) – Podravac
Tehničar Cvetkovec – Tomislav Radnik