Četiri kulturna programa održat će se ovaj tjedan na Ljetu u dvorištu K2, u organizaciji Udruge K.V.A.R.K.

 

unnamed

KineDok: Drvo

projekcija
utorak, 12. srpnja u 20:00 h
dvorište Galerije K2

Ilegalna sječa je globalni biznis vrijedan milijarde. U ovom ekološkom doku-trileru pratimo aktiviste koji se infiltriraju u ilegalnu trgovinu drvom. Uz pomoć skrivene kamere dokumentiraju lanac nezakonitih radnji, od sječe drva do marketinga “opranih” proizvoda u našim trgovinama.

Režija: Monica Lăzurean-Gorgan, Michaela Kirst, Ebba Sinzinger
Trailer: https://youtu.be/efgvbhsYjEghttp://

Ulaz: besplatan

unnamed (1)

 

Little Band Revolution: IngoA

Koncert
srijeda, 13. srpnja u 21:00 h
dvorište Galerije K2

IngoA je tročlani bend iz Slovenije čiji su glazba i performans usmjereni na ukazivanje na društvene i političke disfunkcije, kršenje ljudskih i životinjskih prava, ekološke katastrofe… i na kraju zabavljanje i davanje nade.

Radi se o poznatim slovenskim glazbenicima sa alternativne glazbene scene s velikim iskustvom. Rade i kao tehničari u svojim prostorima (Trainstation SubArt, Metelkova city, Channel Zero…), vode prostore, rade na festivalima, EU turnejama… U Hrvatsku dolaze predstaviti svoje prve singlove popraćene vatrenim performansom.

Ulaz: besplatan

unnamed (2)

 

Ska is back in town

DJ slušaona
petak, 15. srpnja u 22:00 h
dvorište Galerije K2

Pod krilaticom “Ska is back in town” vraćamo vesele i vedre ljetne ritmove pod krov odakle je potekao najplesniji festival na Jadranu – Skaville Festival.

Za glazbenu će se atmosferu s pozicije DJ pulta pobrinuti zaljubljenik u ska, rocksteady i reggae tonove – selektor Oskar. Vrelu će ljetnu noć nastojati obojati ritmovima punim tople melodije i nezaboravnog groova koji ne tjera na ništa drugo nego na gibanje.

Ulaz: besplatan

unnamed (3)

 

Techno night w/ Yvonne & Pavle Phial

DJ slušaona
petak, 15. srpnja u 22:00 h
dvorište Galerije K2

Yvonne je DJ-ica rodom iz Križevaca koja je prvu javnu gažu imala u Križevcima na Ljeto u dvorištu K2 2021. godine kao četverosatni set u progressive house i melodic techno ritmovima. Ubrzo nakon toga kreće ljubav prema sve bržim BPM-ima te svoju selekciju usmjerava prema tvrđem techno stilu. Iza sebe ima nastupe u klubovima Depo, AKC Attack te drugim privatnim eventima.

DJ Yvonne će se pridružiti Pavle Phial – novije, ali sve poznatije ime kako na techno, tako i na nešto laganijoj techhouse i melodic sceni. Iza sebe ima brojne nastupe u klubovima Depo i Paromlin te na eventima poput Spirit of Nature, The Spirits, Groove Session, Savska Zadruga… Ljubitelj je širokog spektra elektronskih žanrova, od housea, minimala i progressiva, pa sve do bržih, mračnijih ritmova techna.

Kombinacija ova dva DJ-a publici obećava nezaboravan provod!

Ulaz: besplatan

unnamed (4)