CERINE FIT IZAZOV U 45 dana izgubit će 10 kilograma: ‘Skočit ćemo s 3500 metara padobranom i jesti dok padamo’

10. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Gastro kutak CERINE FIT IZAZOV U 45 dana izgubit će 10 kilograma: ‘Skočit ćemo s 3500 metara padobranom i jesti dok padamo’

Foto: Luka Krušec/LuMedia


Novi projekt Cerine FIT Izazov – Sky Food Challenge predstavljen je u srijedu na koprivničkim bazenima Cerine.

Riječ je o pothvatu u kojem će novinar i producent YouTube kanala Gastro tražilica Miroslav Mirković, zajedno sa radijskim voditeljem Radio Drave Bojanom Horvatom, u 45 dana smršaviti više od 10 kilograma i izvesti atraktivni skok padobranom s 3500 metara, gdje će pri slobodnom padu pokušati pojesti zdravi obrok u zraku.

Prije skoka protagonisti Gastro tražilice proći će intezivne treninge u sklopu programa Cerine FIT Izazov koji uključuju teretanu, plivanje, saunu, ali i promjenu prehrane, što će na kraju rezultirati tjelesnom transformacijom.

Nakon mršavljenja u suradnji s timom Tandem Experti, koji se sastoji od profesionalnih padobranaca, skočit će iz aviona iznad Koprivnice i prizemljiti se ispred gradskih bazena. Voditelj projekta Miroslav Mirković istaknuo je kako je ovakav poduhvat vjerojatno prvi takav u Hrvatskoj s ciljem promocije zdravog načina života.

– U Hrvatskoj do sada nitko nije javno izveo takav skok, gdje se u kratkom razdoblju ljudsko tijelo dovede u optimalno stanje i nakon toga iz slobodnog pada pojede zdravi obrok. Cilj ove kampanje je osvijestiti javnost o važnosti zdravog načina života, bavljenja sportom i balansirane prehrane – kazao je Mirković.

Otkrio je kako će se skok izvesti najkasnije do 15. srpnja.

– Osim zdravog života želimo mladim ljudima, posebice onima koji puno rade, a imaju problem s prekomjernom težinom, pobuditi želju za treningom – rekao je inicijator ove kampanje i naglasio kako će se cijeli proces mršavljena, kao i sami skok pratiti video kamerom, a finalni rezultat će se objaviti na YouTube kanalu Gastro tražilica.

Ovu cijelu priču podržali su mnogi sponzori kao što su Gradski bazeni Cerine, GKP Komunalac, Grad Koprivnica, Koprivničke vode, Podravka, Belupo, Robin trgovine i Sport Dolenec.