Za kraj ovog tjedna đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća vijeća Željko Lacković svojim su dolaskom u nove prostore Udruge Mali princ razveselili članove udruge.

Podsjetimo da su članovi Udruge Mali princ za useljenje u nove prostore zaželjeli imati svoj aparat za kavu kako bi svakodnevno mogli pripremati kavu za sve članove udruge, roditelje, ali goste koji ih često posjećuju. Grad Đurđevac im je tu želju i ispunio, prilikom svečane predaje novih prostora, a ususret Božiću pod borom ih je dočekao novi aparat za kavu.

janci lackovic

Tom su prilikom članovi Udruge zahvalili gradonačelniku Jančiju i predsjedniku vijeća Lackoviću na poklonu te su im rekli kako očekuju da ih često posjećuju, a oni će im zauzvrat svaki puta pripremiti najbolju kavu u gradu.

Udruga se u cijelosti preselila u nove prostore u veljači, pa su ih ovom prilikom gradonačelnik i predsjednik vijeća odlučili iznenaditi svojim dolaskom i slatkom košarom iznenađenja. Članovi su za njih izveli svoju himnu I nama sija isto sunce, a potom su svi zajedno popili kavu.

Članovi i djelatnici Udruge Mali princ zahvalili su im se na velikoj podršci u realizaciji svih projekata i aktivnosti, a članovi nisu krili zadovoljstvo i sreću novim prostorom.

Gradonačelnik i predsjednik su pohvalili izvrsnu kavu, a članovi su ih pozvali da uskoro ponovno navrate na druženje.