Calypso Pub uskoro se otvara u Koprivnici i nudi dobre uvjete za konobare i kuhare

24. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Calypso Pub uskoro se otvara u Koprivnici i nudi dobre uvjete za konobare i kuhare


Calypso Križevci poznati restoran i caffe bar uskoro otvara svoja vrata u Koprivnici na mjestu nekadašnjeg Capronca Puba. Prema riječima vlasnika Stanka Krajnika očekuje se slična ponuda kao u Križevcima.

– Pripremili smo kvalitetnu ponudu tjednih gableca i originalni a’la cart menu koji će se sigurno svidjeti i Koprivničancima – rekao je za Prigorski.hr vlasnik Calypsa.

Novi menu u Koprivnici biti će sjajan spoj kreativnih okusa i tradicionalne kuhinje koju će predvoditi vlasnik i poznati kuhar Stanko Krajnik. Jednom riječju Koprivnica napokon dobiva restoran vrijedan pažnje. Otvorenje restorana najavljeno je oko prvog svibnja, a naš portal prvi će zaviriti u njihovu ponudu i probati sva divna jela koja se pripremaju u povodu otvorenja restorana.

Ukoliko se želite pridružiti njihovom timu prijave su u tijeku, a više informacija možete pronaći OVDJE.

Nova epizoda Gastro tražilice premijerno će se prikazati oko prvog svibnja. Pratite nas pažljivo jer Calypso Pub i Gastro tražilica uskoro nagrađuju svoje čitatelje.

Ukoliko niste pogledali zadnju epizodu Gastro tražilice posjetite naš gastro kanal.

prigorski.hr

Facebook Comments