Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o tri prometne nesreće koje su se dogodile u ponedjeljak u jutarnjim satima.

Vozačica (70) je oko 7.50 sati u Koprivnici upravljala osobnim automobilom VW Polo koprivničke registarske oznake krećući se Trgom kralja Tomislava u smjeru raskrižja s Ulicom Ante Starčevića. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica. Došlo je do sudara vozila, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Nešto kasnije, oko 8.25 sati u Kunovec Bregu 37-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake krećući se Koprivničkom ulicom u smjeru raskrižja s Ulicom Dolanec. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel varaždinske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnji vozač. Došlo je do sudara, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću također će biti pokrenut prekršajni postupak.

Još jedna prometna nesreća dogodila se oko 9.35 sati u Koprivnici. Vozač (73) upravljao je osobnim automobilom VW Passat bjelovarske registarske oznake krećući se odvojkom Bjelovarske ceste u smjeru raskrižja s Bjelovarskom cestom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Toyota koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 60-godišnja vozačica. Došlo je do sudara, a protiv vozača koji je prouzročio nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

U nesrećama je nastala materijalna šteta.