Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović produžio je ugovor s aktualnim talijanskim nogometnim prvakom Interom iz Milana do ljeta 2026. godine.

Brozović je u Inter stigao iz zagrebačkog Dinama još u siječnju 2015. godine te je dosada za “crno-plave” odigrao 279 utakmica u svim natjecanjima.

“Stvarno sam sretan što sam produžio ugovor s Interom. Iz poštovanja prema klubu nisam niti želio razgovarati s drugim klubovima. To bih učinio samo kada bi mi iz Intera rekli da im više nisam potreban. Ponosan sam što sam dio ovoga kluba s veikom tradicijom i povijesti, odlučan sam u nastojanju da s njim ostvarim nove velike uspjehe. Naš jedini cilj je pobjeda i siguran sam kako ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo obranili naslov prvaka, a i osvojili Kup”, kazao je Brović po potpisivanju novog ugovora.

Inter se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice Serie A sa šest bodova manje od vodećeg gradskog rivala Milana od kojega ima i utakmicu manje, a 20. travnja će upravo protiv Milana igrati i u polufinalu Kupa.

Dosada je Brozović za hrvatsku reprzentaciju odigrao 70 utakmica te je bio dijelom momčadi koja je na Svjetskom prvenstvu 2018. godine osvojila srebrnu medalju.