Brojni noviteti u uređenju središta Molvi; reasfaltirana cesta; sanarana sva oštećenja…

28. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Brojni noviteti u uređenju središta Molvi; reasfaltirana cesta; sanarana sva oštećenja…


Sukladno proračunskim Programima gradnje i održavanje komunalne infrastrukture na području Općine Molve za 2021. godinu, Općina nastavlja svoju realizaciju tih programa kroz različite projekte.

Osigurala su se sredstva za uređenje Galerije u Molvama te njezinog potkrovlja koje će uskoro postati nova turistička atrakcija kao Etno zbirka sa starinama i antikvitetima našega kraja uz tradicionalne izložbe naših slikara MLK Molve. Osim toga, uređen je i cjelokupni okoliš Galerije.

Nadalje, Općina Molve u sklopu projekta uređenja centra u Molvama reasfaltirala je lokalnu nerazvrstanu cestu na potezu od Galerije do Ulice Medvrti. Sanirana su sva oštećenja kolnika i asfaltirani su novi ležeći policajci za održavanje sigurnosti djece Osnovne škole Molve u prometu.

molve (3)

U sklopu projekta uređenja centra u Molvama, realizirana je ideja postavljanja autobusnog stajališta na najpogodnije mjesto za naše školarke i školarce. Novo autobusno stajalište, nakon što je dobivena suglasnost MUP-a, postavljeno je je nasuprot Galerije u Molvama, u neposrednoj blizini Osnovne škole. Sa propisanim ugibalištem te prometnom signalizacijom i potrebnim znakovima omogućili smo sigurniji promet za đake u ovom dijelu Molva.

molve (2) molve (1)

Facebook Comments