Zagrebačka punk folk wellness atrakcija, nezaustavljiva live mašina Brkovi, dolaze na pulski Kaštel u subotu, 17. kolovoza, u sklopu proslave 20 godina benda, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Diljem regije i šire Brkovi će održati niz koncerata kojim obilježavaju dva desetljeća rada, a velika turneja počela je rasprodanim koncertima u Ljubljani i Rijeci. Bend u Pulu dolazi u špici sezone uz open-air koncert na Kaštelu.

Dvadeset godina nepredvidivog i divljeg glazbenog puta Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica obilježit će diljem regije i izvan nje. Godinama je bend svirao, snimao i objavljivao (besplatan download s njihovog weba će zauvijek biti diskografski princip), rastao u broju publike i godišnjih nastupa, a posljednjih gotovo deset godina postali su headlineri najvećih regionalnih festivala.

Danas Brkovi imaju naslaganu set listu hitova kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Balkan Star”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija” i „Više ni pankeri ne slušaju punk“ koji su samo na dvije platforme – YouTube i Spotify,  prešli 100 milijuna slušanja.