Branko Hrg u Vrbovcu: Čestitam na organizaciji i trudu na manifestacijama “Kaj su jeli naši stari” i “Slivarijada”

25. kolovoza 2019. Autor: prigorski.hr Hrvatska Branko Hrg u Vrbovcu: Čestitam na organizaciji i trudu na manifestacijama “Kaj su jeli naši stari” i “Slivarijada”


Saborski zastupnik Branko Hrg (HDS) je u pratnji bivšeg vrbovečkog gradonačelnika Vladimira Bregovića i prijatelja posjetio manifestaciju “Kaj su jeli naši stari” u Vrbovcu.

Hrg je rekao kako je manifestacija “Kaj su jeli naši stari” jako dobro organizirana. -Mnogo posjetitelja i poznatih lica, dobrih i poznatih jela iz mojeg djetinjstva. Dobro se je podsjetiti i probati ta jela, posjetiti manifestaciju i izreklamirati ju u krajnjem slučaju.

Treba ohrabriti ljude da i dalje to rade. Ovaj događaj je poseban, jer tu zbilja rade udruge žena i mjesni odbori  i sva naselja oko Vrbovca se aktivno uključuju. To je buđenje društvenog života. Događaj ima i svoju gospodarsku komponentu, četitam organizatorima i želim da i dalje bude još bolja za 40. rođendan pa i 50-ti – rekao je Hrg i osvrnuo se manifestaciju “Slivarijada” u Dropkovcu koju će večeras posjetiti.

-ŠRD Plava krv već dugo radi na Slivarijadi u Dropkovcu. Drago mi je da je promijenjen naziv iz šljivarijede u slivarijedu, jer pod Kalnikom se govori sliva. Dolazim i na tu manifestaciju koja će biti posebna jerće program imati jedan dodatak dodatak. Jedna mlada slivarica će imati svoju predpromociju jedne knjižice koja je nastala od prošle do ovogodišnje manifestacije. Svi se puno trude oko manifestacije i treba im čestitati.

Gastro sadržaji mamac su za turiste – zaključio je Hrg.

Facebook Comments