Božidar ne zna prihvatiti kritiku, a to je pokazao i kada mu je Željka rekla da je njegovo glavno jelo moglo i bez toliko vrhnja za kuhanje

Tim Nesalomljivi hrabro je stao pred žiri showa ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ kako bi predstavio svoja jela, a najglasniji je bio Božidar. Nakon što je postrojio svoje kolege, Lukreciju i Ivana, prezentirao je svoje glavno jelo – lososa u šampanjcu. Prvo mu je zasmetalo što žiri nije sve pojeo, iako imaju još niz jela za kušati, piše rtl.hr.

“Ukusno, fino, ja bih samo odvojio povrće da bude malo krispi i da ne bude u doticaju s lososom”, rekao je Ivan Pažanin, a jelo je pohvalio i Tomislav Špiček: “Meni OK začinjeno, riba dobra, bačvice kuhane kako treba. Dobro je, može proći.”

“Glavno jelo u cijelosti je ukusno. Imam mali problem s tim što ste se odlučili za lososa, koji je jako masna riba, a imate još i puno vrhnja u povrću. Ukupni moj dojam je – previše masnoće. Losos je sam po sebi masna riba i meni je vrhnje suvišno”, objasnila je Željka, no Božidar nije prihvatio njenu kritiku.

bozidar

“To je takav recept. Ja sam s ovim jelom osvojio tri zlatne medalje. Ne mogu shvatiti da vama sad tu vrhnje ne ide, a vrhnje tu mora ići. Kako bi izgledala na samom šampanjcu riba? Morate mi odgovoriti. Pretpostavljam da nikad nije jela losos u šampanjcu pa možda ne zna kako to izgleda…” rekao je revoltirani Božidar.

“Žao mi je da je ta reakcija bila tako burna. Sigurna sam da gospodin nije čuo što sam ja rekla…” rekla je Željka.