Božidar ne zna prihvatiti kritiku, a to je pokazao i kada mu je Željka rekla da je njegovo glavno jelo moglo i bez toliko vrhnja za kuhanje

Tim Nesalomljivi hrabro je stao pred žiri showa ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ kako bi predstavio svoja jela, a najglasniji je bio Božidar.

“Glavno jelo u cijelosti je ukusno. Imam mali problem s tim što ste se odlučili za lososa, koji je jako masna riba, a imate još i puno vrhnja u povrću. Ukupni moj dojam je – previše masnoće. Losos je sam po sebi masna riba i meni je vrhnje suvišno”, objasnila je Željka, no Božidar nije prihvatio njenu kritiku.

“To je takav recept. Ja sam s ovim jelom osvojio tri zlatne medalje. Ne mogu shvatiti da vama sad tu vrhnje ne ide, a vrhnje tu mora ići. Kako bi izgledala na samom šampanjcu riba? Morate mi odgovoriti. Pretpostavljam da nikad nije jela losos u šampanjcu pa možda ne zna kako to izgleda…” rekao je revoltirani Božidar.

Nakon što je ekipa dobila najlošije ocjene Božidar je na kraju današnjeg showa došao do Špičeka. -Slušaj, došao sam ovdje da dođem, vidim, pobijedim, a ne da budem zadnji. Daj me nemoj zaje….- rekao je kuhar Božidar Miodragović. Nastavak je sutra.

bozidar4