Bogato glazbeno ljeto uz Rade Šerbedžiju

10. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Bogato glazbeno ljeto uz Rade Šerbedžiju

Dubravka Petrić/PIXSELL


Jedan jedini i neponovljivi glumac, pjesnik i glazbenik, Rade Šerbedžija svoje obožavatelje će ovoga ljeta dočekati s pjesmama s albuma ‘Ne okreći se, sine’ koji je lani objavio, a u kratkom roku se našao na samom vrhu najprodavanijih domaćih albuma. Od glazbenih kritičara dobio je samo visoke ocjene.

Da je ovaj cijenjeni glumac jednako sjajan i u glazbenim vodama potvrđuje nominacija za Porina u kategoriji „ Album zabavne glazbe “. Snimio ga je s vrsnim vrhunskim glazbenicima kao što su Darko Rundek, Damir Urban, Gabi Novak i Husein Hasanefendić Husa.

Šerbedžijino kazalište Ulysses na Brijunima je prošlog ljeta proslavilo dva desetljeća postojanja pa će tako jubilej proslaviti bogatim koncertnim programom!

Osim na Malom Brijunu, ovaj doajen hrvatske kulture nastupat će i na sve popularnijoj glazbenoj destinaciji i pozornici na otvorenom – Šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.
Upravo će ta pozornica postati i najglasnija tvrđava na obali, a za to je zaslužan bogati koncertni program GLASNO!

Program „Glasno s tvrđave“otvara, kako drugačije, nego upravo on – Rade Šerbedžija u pratnji svog sastava Zapadni kolodvor. Nježno će uvesti publiku u dugo, toplo, glasno ljeto, sezonu žednu bliskosti, ljubavi, zagrljaja i druženja nakon dugo vremena.

Nakon virtualnog koncerta, Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor konačno nastupaju uživo, za publiku i to baš u gradu Arsena Dedića. Između redova glazbe, stihova i priča, publika će zasigurno čuti i jednu od najljepših glazbenih posveta Arsenu, pjesmu „Otkako te ne volim “, a koja se nalazi na novom albumu „Ne okreći se, sine “.

Osim Rade Šerbedžije u sklopu glazbenog programa-GLASNO nastupit će:
Vojko V (15.7.), Daleka obala (22.7.), LET 3 (12.8.), Neno Belan & Fiumens (19.8.) i TBF uz mladu predgrupu Zo (26.8.)!

Za najavljene koncerte kapacitet Tvrđave sv.Mihovila je limitiran, sukladno mjerama i preporukama HZJZ i stožera Civilne zaštite RH. Ulaznice za sve koncerte u okviru programa GLASNO! dostupne su putem sustava Eventim, a korisnici Mastercard® i Maestro® kartica mogu ostvariti i 10% popusta! Popust se ostvaruje online kupnjom preko sustava Eventim i traje do rasprodane količine ulaznica za dozvoljeni kapacitet na tvrđavi Sv.Mihovil.

Cijene se na dan koncerta mijenjaju!

Početak svih koncerata je u 21 sat.

.

 

Facebook Comments