Blanka Vlašić, bivša atletičarka, udala se za belgijskog novinara Rubena Van Guchta, a na Instagramu je objavila fotografije sa svadbenog slavlja, piše Index.hr.

“Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti…”, stoji u opisu.

View this post on Instagram

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Uz objavu je otkrila i da je trudna.

“Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet”, napisala je.

Blanka svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti pa se tako za njenu vezu s belgijskim novinarom nije znalo dosad. Belgijski mediji su tek krajem prošlog mjeseca počeli šuškati o tome da je njihov poznati novinar u vezi sa Splićankom jer je često objavljivao fotografije iz Hrvatske.

On je tad demantirao navode da su u vezi.

“I ja sam čuo te glasine. Ali između nas se zapravo ništa ne događa. Jednom sam otišao kod Blanke na snimanje De Kleedkamera, što je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali prijateljski je”, tvrdio je.