Bjelovarsko-bilogorski stožer donio odluku o nastavku provođenja nastave u osnovnim i srednjim školama

8. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Bjelovarsko-bilogorski stožer donio odluku o nastavku provođenja nastave u osnovnim i srednjim školama


Bjelovarsko-bilogorska županija je, uz Istarsku županiju, bila posljednja koju je Njemačka uklonila sa zelene liste i uvrstila na popis rizičnih područja.

Kako bi se epidemiološka situacija poboljšala na prijedlog nadležne epidemiološke službe Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, kao i Stožer civilne zaštite Istarske županije, donio je odluku da se i idući tjedan produžavaju mjere za suzbijanje epidemije koronavirusa, a vezane uz nastavu u osnovnim i srednjim školama s područja županije.

Tako će i dalje točnije od 12. do 17. travnja nastavu po modelu C, odnosno online, pohađati učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola te učenici srednjih škola izuzev završnih razreda. Maturanti i učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji vraćaju se u školske klupe od ponedjeljaka.

Treba napomenuti kako će se pratiti daljnja epidemiološka situacija na području naše županije i sukladno preporukama nadležne epidemiološke službe Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije donosit će odluke.

Facebook Comments