BJELOVAR Vojislav Kranželić u Inkubatoru ideja

7. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno BJELOVAR Vojislav Kranželić u Inkubatoru ideja


Najpoznatiji bjelovarski umirovljeni ravnatelj i strastveni ljubitelj jazz glazbe, Vojislav Kranželić, gostuje u Inkubatoru ideja u četvrtak, 10. lipnja.

Svi ljubitelji jazz glazbe imat će prilike uživati u Jazz slušaonici koja će se održati u Društvenom centru Inkubator ideja, na adresi Ulica Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar. Početak je u 18 sati, a dobrodošli su svi oni koji žele uživati u dobrim glazbenim zvucima.

Radi se o predavanju koje ističe jedne od najvažnijih osoba u jazz glazbi, o John Coltraneu i njegovim izvornim nastavljačima i onima koji su to kasnije postali i preuzeli njegove ideje, pa sve do najnovije njujorške underground scene – otkrio je Vojislav o čemu će biti riječi na Jazz slušaonici.

Istaknuo je zadovoljstvo zbog suradnje s Inkubatorom ideja.

Drago mi je što mogu surađivati s Inkubatorom ideja i što će se održati jedna prezentacija jazza u ovom prostoru. Pozivam sve da dođu ovo poslušati i otkriju nešto novo što će im kasnije u životu možda biti važno. Nadam se da će sudionici nakon predavanja barem povremeno i slušati jazz – zaključio je omiljeni bjelovarski umirovljeni ravnatelj Vojislav.

Za sudjelovanje na Jazz slušaonici nije potrebno imati prethodno znanje o jazz glazbi – svi su dobrodošli. Ulaz je za sve slobodan, no zbog propisanih epidemioloških mjera, molimo zainteresirane sudionike da se jave na broj telefona 043/243-534 ili službeni Facebook i Instagram profil Inkubatora ideja.

Facebook Comments