Bjelovar – na očevidu požara s dvije poginule osobe i vještaci Centra “Ivan Vučetić”

6. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Bjelovar – na očevidu požara s dvije poginule osobe i vještaci Centra “Ivan Vučetić”

Damir Špehar/PIXSELL


Očevidom požara vikendice kod Bjelovara u kojem su u noći sa subote na nedjelu poginule dvije osobe, rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”.

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvijestila je ranije danas o požaru u jednoj vikendici u Puričanima pokraj Bjelovara. Dojavu o požaru u vikend naselju u Puričanima Policijska uprava je zaprimila od Centra 112 jutros u 05.13 sati.

U požaru vikendice u Bjelovaru poginule dvije osobe

Damir Špehar/PIXSELL

Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara pri čemu su u vikendici pronašli dvije mrtve osobe, priopćila je bjelovarsko-bilogorske PU.

Očevidom na mjestu događaja rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru Larisa Kerekeš, uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba i policijskih službenika ove policijske uprave.

Mediji neslužbeno navode da su u požaru smrtno stradala dvojica mladića.

(Hina)

Facebook Comments