BJELOVAR Inkubator ideja okuplja mlade umjetnike na Likovnoj radionici

9. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno BJELOVAR Inkubator ideja okuplja mlade umjetnike na Likovnoj radionici


Svoje tehnike crtanja imat će prilike usavršiti svi zainteresirani mladi u dobi od 12 do 18 godina. U subotu 12. lipnja, u Inkubatoru ideja na adresi Ulica Andrije Mohorovičića 59 Bjelovar, održat će se likovna radionica s početkom u 10 sati.

Cilj Likovne radionice je osvijestiti sudionike na važnost emocija, te ih potaknuti da ih pomoću boja preslikaju na papir. Osim toga, sudionici će na ovaj način kreativno iskoristiti slobodno vrijeme, usvojiti različite likovne tehnike i naučiti izraziti emocije kroz slikanje.

Na likovnoj radionici mladi umjetnici imat će prilike uz akademskog slikara i grafičara Miroslava Brletića usavršiti svoje umijeće crtanja. Miroslav Brletić profesor je likovne kulture koji iza sebe ima mnoštvo radova i uspješno održanih radionica, a diplomu je stekao na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu. Osim slikarstvom, bavi se ilustracijom i serigrafijom, a član je i Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Likovne radove izlagao je na skupnim i samostalnim izložbama, a u svojoj karijeri može se pohvaliti autorstvom brojnih plakata, programskih knjižica i ostalih promotivnih materijala Bjelovarskog kazališta. Svojim savjetima pomoći će svima zainteresiranima kako bi što uspješnije savladali tehnike crtanja.

Sudjelovati na Likovnoj radionici možete bez naknade i prethodnog slikarskog znanja, ali zbog ograničenog broja sudionika i propisanih epidemioloških mjera, potrebno se prijaviti za sudjelovanje na broj telefona 043/243-534. Prijaviti se možete i na službeni Facebook i Instagram profil Inkubatora ideja.

Raspored ostalih događanja i aktivnosti u Inkubatoru ideja možete pratiti na službenim Facebook i Instagram profilima.

 

Facebook Comments