Bivši i sadašnji učenici koprivničke Umjetničke škole Fortunat Pintarić, zasvirali na koncertu u spomen na Josipa Golubića, Krešimira Lukačića i Tihomira Klaučeka.

16. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Bivši i sadašnji učenici koprivničke Umjetničke škole Fortunat Pintarić, zasvirali na koncertu u spomen na Josipa Golubića, Krešimira Lukačića i Tihomira Klaučeka.


Bivši i sadašnji učenici Umjetničke škole Fortunat Pintarić, zasvirali su u koprivničkom Domu mladih na svečanom koncertu u spomen na Josipa Golubića, Krešimira Lukačića i Tihomira Klaučeka.

Kako je rekla ravnateljica škole Ariana Šandl, ideja joj je bila da napravi jedan koncert kojim bi se prisjetili svojih preminulih kolega. Posebnost je ta, da su ih na poseban način predstavili svirači na instrumentima koje su oni sami predavali.

Nastupili su Odjel gitare Umjetničke škole Fortunat Pintarić, Tamburaški orkestar Umjetničke škole Fortunat Pintarić, tamburaški orkestar HPD Ferdo Rusan iz Virja, Behave Community duo, Hana Široki izvedba na klaviru te Puhački orkestar Grada Koprivnice. Ispred Grada Koprivnice koncertu su prisustvovale zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž, dok je zamjenik župana Ratimir Ljubić bio predstavnik Koprivničko – križevačke županije.

prigorski.hr

Facebook Comments