Vodičanka Antonela Bračanov Jurišić, koja je 2017. dobila titulu Miss Jadrana, danas radi kao policajka u Vodicama.

“Zaposlena sam na mjestu policijskog službenika u Policijskoj postaji Vodice. Nakon završene Prometno-tehničke škole u Šibeniku upisala sam Pravni fakultet u Zagrebu jer sam htjela biti odvjetnica kaznenog prava”, rekla je.

“Sa stresom posla nosim se jako dobro ponajprije jer imam granicu između privatnog i poslovnog života, ali i zbog kolega koji se zaštitnički ponašaju prema meni. Radni dan nam se sastoji od 12-satnih smjena koje su raspoređene po potrebi službe i svaki mi je dinamičan i različit upravo zbog toga što uz radni nalog imam i intervencije po kojima moram postupati”, dodala je za infovodice.com

Uz ljubav prema poslu kojim se bavi, tu je i knjiga od koje se ne odvaja. Kada nije u Policijskoj postaji, prihvaća se učenja jer ova vrijedna i uporna policajka privodi i studiranje upravnog prava kraju. Predah od obveza pronalazi na Kapriju, njenom najdražem otoku. Ali, ni tada ne miruje.

Vodice: Antonela Bračanov Jurišić, bivsa Miss Jadrana, danas je policajka
Slobodno vrijeme koristi za učenje stranih jezika. Tečno govori engleski, makedonski i njemački, dok se francuskim i talijanskim dobro služi. Obožava putovati, a na popisu sljedećih destinacija joj je Portugal.

Uz sve vrline, znanja i vještine koje krase mladu Antonelu, krasi je i titula Kraljice Jadrana 2017.

“Kandidirala sam se za Kraljicu Jadrana 2017. na nagovor Marka Jukića i uz podršku majke Anite Jurišić. Odlučila sam se odvažiti i isprobati nešto novo. Do tada se nisam prijavljivala na takva natjecanja i sve mi je to bilo nepoznato. Doslovno sam bila padobranac i nisam imala u primisli da ću ponijeti tako laskavu titulu Kraljice Jadrana 2017.”, sa smiješkom se prisjeća Bračanov.