BIRAJTE DOMAĆE LJUDE Branko Hrg: Radimo temelje za brži razvoj sjeverozapadne Hrvatske // Željko Lacković: Bit ćemo nacionalno iznenađenje na ovim izborima

2. srpnja 2020. Autor: prigorski.hr Intervjui BIRAJTE DOMAĆE LJUDE Branko Hrg: Radimo temelje za brži razvoj sjeverozapadne Hrvatske // Željko Lacković: Bit ćemo nacionalno iznenađenje na ovim izborima

foto: Zdenko Balog


Kandidati za Hrvatski sabor Nezavisne liste Željka Lackovića boravili su danas u Križevcima i družili se s građanima.

Branko Hrg koji je 14. na listi rekao nam je kako kampanja nije dugo trajala, ali da je bilo puno aktivnosti i angažmana.

– Ovi izbori su drugačiji, jer nije bilo skupova pa se radilo u manjim grupama. Klima je pozitivna i nisam čuo niti jedan loš komentar oko našeg zajedničkog izlaska na izbore, ljudi su to ocijenili pozitivno i kao hrabar potez.

Idemo ostvariti cilj na početku platforme koja bi dugoročno trebala ekipirati sjeverozapadni dio Hrvatske i vjerujem da radimo dobar temelj za brži razvoj i cijenjenost ovog područja na nacionalnoj razini – poručio je Hrg.

Nositelj Nezavisne liste Željko Lacković rekao je kako smatra da je ovo bila jedna od najpozitivnijih kampanji uopće u hrvatskoj politici.

– Prepoznato je to od građana, ali i od političkih takmaca, posebice u Koprivničko-križevačkoj županiji. Bit ćemo nacionalno iznenađenje na ovim izborima i uvjeren sam u osvajanje barem jednog mandata – zaključio je Lacković.

Facebook Comments