🖼️ Bikiniji sa zaštitnim maskama; novi hit za nadolazeće ljeto

26. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti 🖼️ Bikiniji sa zaštitnim maskama; novi hit za nadolazeće ljeto

Izvor: Instagram


Otkako je svijetom zavladala pandemija koronavirusa, ista je utjecala na sve aspekte života koji su se morali gotovo u potpunosti prilagoditi novim uvjetima.

Jedna od djelatnosti na koju je utjecao Covid-19 zasigurno je i modna industrija koja je u proteklih nekoliko mjeseci više puta pokazala da se s pojavom pandemija promijenilo i njezino djelovanje.

Tako je, jedna od posljednjih novotarija u svijetu mode, kada je riječ o koronavirusu, pojava i novih kupaćih kostima koji dolaze u kompletu s odgovarajućom zaštitnom maskom, piše story.hr

 

‘Trikiniji 2020.’ kako ih je nazvala talijanska dizajnerica Tiziana Scaramuzzo, nastali su kao posljedica koronavirusa, a pomama za istima nastala je ubrzo nakon što je komplete objavila na društvenim mrežama.

Trikiniji dolaze u kombinaciji klasičnog dvodijelnog kupaćeg kostima i zaštitne maskice u istom uzorku, a kako je sama Tiziana istaknula za talijanske medije, potražnja za ovim setovima veća je nego za uobičajenim kupaćim kostimima koje je do sada pravila.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Elexia 🌹🌹

Objavu dijeli Elexia Beachwear (@elexia_beachwear)

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Mαscherınα ?! Sı mα Fαshıon!!! ✨✨#elexiabeachwear

Objavu dijeli Elexia Beachwear (@elexia_beachwear)

 

Facebook Comments