Biciklistički maraton u čast svih poginulih branitelja – heroja u Domovinskom ratu i u spomen vojno redarstvene akcije „Oluja“

Od 1. kolovoza do 5. kolovoza održava se biciklistički maraton Vukovar – Knin u organizaciji biciklista Kristijana Kiće Mihaljevića (Vukovar), Miroslava Bikfa (Velika Gorica) te Igora Karakaša iz općine Dubrava.

Uspješno odvozili 4. dionicu biciklističkog maratona Vukovar -Škabrnja-Knin, Korenica – Škabrnja

“U ime načelnika općine Dubrava i saborskog zastupnika, Tomislava Okroše, predali smo sliku naše crkve sv. Margarete načelniku općine Škabrnja,gospodinu Ivanu Škari, pri čemu nam se zahvalio na poklonu,te nam čestitao na našem maratonu,koji je imao cilj i da obiđemo Škabrnju.

Poklonili smo se i žrtvama u masovnoj grobnici. Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za šta. Sutra završavamo maraton sa zadnjom dionicom, Škabrnja – Knin”, poručio je na društvenim mrežama Igor Karakaš.

Općina Dubrava ovim je biciklistima omogućila i dresove kao znak podrške ovom maratonu.

Spomenimo da je put dugačak nešto manje od 600 kilometara i staje se na svim mjestima gdje su spomen obilježja hrvatskim braniteljima, pale se svijeće te na taj način se prisjećaju svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.

biciklisti biciklisti2 biciklisti3 biciklisti4 biciklisti5