Beyonce je u subotu kasno navečer zacementirala status kraljice iznenadnih objava svojih uradaka nakon što je objavila novi vizualni album pod nazivom “Lemonade”, javljaju agencije i podsjećaju da je ta 34-godišnja diva prije pet dana objavila ‘trailer’ za spomenuti projekt za koji se nagađalo da bi mogao biti novi spot ili TV serija.

Radi se o šestom studijskom albumu koji je Beyonce predstavila kratkometražnim filmom koji je premijerno prikazan u subotu uvečer na HBO kanalu.

Odmah nakon premijere filma, album je postao dostupan za preslušavanje na Tidalu, gdje se i sada jedino mogu čuti nove pjesme. Beyonce je spremila dvanaest pjesama, uključujući i predstavljeni singl “Formation”. Među suradnicima su The Weeknd, Jack White, James Blake i Kendrick Lamar, a Idolator piše da je ovo stilski najraznovrsniji Beyoncein album.

Tu ima svega, od pravih Bey-himni preko jednostavnih, emotivnih balada, pa čak i country zvukova.

Tracklista albuma “Lemonade” izgleda ovako: 1. Pray You Catch Me, 2. Hold Up, 3. Don’t Hurt Yourself, 4. Sorry, 5. 6 Inch, 6. Daddy Lessons, 7. Love Drought, 8. Sandcastles, 9. Forward, 10. Freedom, 11. All Night, 12. Formation.
(Hina)

fah