Besplatna dostava iz Robin marketa u Križevcima i Koprivnici

25. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Besplatna dostava iz Robin marketa u Križevcima i Koprivnici


‘Potrebni su Vam kruh, mlijeko, piće ili neke druge kućanske potrepštine? Nazovite nas i naručite košaricu potrebnih proizvoda koje će Vam u roku od sat vremena dostaviti naše ljubazne prodavačice!’, poručuju iz Robin marketa.

Sve što trebate jest nazvati na 048/855-020 za dostavu na području Koprivnice ili 048/718-063 za dostavu na području Križevaca i javiti što Vam je sve potrebno. Za pomoć pri narudžbi poslužite se online katalogom ponude proizvoda.

Svi proizvodi koje ste dodali na popis za kupnju ne moraju nužno biti dostupni u marketima u Koprivnici i Križevcima iz kojih obavljaju dostavu te će Vam u telefonskom razgovoru naš tim ponuditi alternativno rješenje i sličan dostupan proizvod iz tražene kategorije.

– Redovne i snižene cijene prikazane na online katalogu proizvoda nastojimo ažurirati na dnevnoj razini, ali ne odgovaramo za potencijalne sistemske pogreške. Nastavno na to, nakon što Robin dostavni tim prikupi sve proizvode za isporuku Vaše narudžbe, telefonski ćemo Vas nazvati, tražiti da se složite s potrebnim novčanim iznosom za željenu košaricu proizvoda te pritom zamoliti da pripremite gotovinski iznos što bliži traženom – naveli su.

Besplatna dostava naručenih proizvoda u vrijednosti iznad 100 kuna za područje grada Koprivnice i Križevaca (u krugu od 5 kilometara od centara gradova) vrši se od ponedjeljka do subote od 8 do 17h.

  • minimalna vrijednost narudžbe je 100 kn
  • za sada je omogućeno plaćanje isključivo gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe
  • ponedjeljak – subota od 8-17h
  • dostava se vrši u radijusu 5 km od centara Križevaca i Koprivnice

– Zbog prevencije širenja korona virusa, naši dostavljači u svakom trenutku imaju maske i rukavice te dezinfekcijsko sredstvo. Intenzivno radimo na omogućavanju kartičnog plaćanja kako bi se manipulacija novcem i interakcija prilikom dostave smanjila na minimum. Zbog potencijalno većeg broja narudžbi, molimo Vas za strpljenje ukoliko će za dostavu biti potrebno i duže od ciljanih sat vremena. Također apeliramo da u svakom trenutku svi budemo odgovorni, kako bismo ostali zdravi, slijedimo upute Nacionalnog stožera civilne zaštite o minimalnom razmaku između osoba i ukoliko bilo tko ima simptome potencijalne bolesti neka ne izlaže onog drugog riziku – istaknuli su.

Dostavu obavljaju i na više katove zgrada.

Usluga dostave iz Robin marketa u Koprivnici je aktivna od ljeta 2017., a u Križevcima od 20. ožujka 2020. godine. O svim mogućim promjenama vezano uz ovu uslugu ažurno ćemo Vas obaviještavati na ovoj stranici.

Robin daje više!

Facebook Comments