Bernardić ‘opalio’ po bjelovarskom gradonačelniku i optužio ga za korupciju

16. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Bernardić ‘opalio’ po bjelovarskom gradonačelniku i optužio ga za korupciju


Na današnjoj konferenciji za medije gdje je potpisan sporazum između Restart koalicije i Nezavisne liste Damir Bajs šef SDP-a Davor Bernardić obrušio se na predsjednika HSLS-a i bjelovarskog gradonačelnika Darija Hrebaka.

Na upite novinara Bernardić je kazao kako je Restart koalicija trenutno u pregovorima s Primorsko goranskim savezom, IDS-om i međimurskim županom Matijom Posavcem, a osvrnuo se i na moguću suradnju s HSLS-om te istaknuo kako je ta stranka čvrsti partner HDZ-u.

– Suradnja nije moguća, Hrebak jednako HDZ, a koliko čujem od svojih kolega postoje određene afere u Gradu Bjelovaru. Potvrđuje se pravilo, kad god su oni u pitanju tj. HDZ, odnosno Hrebak, tu je i korupcija – naglasio je Bernardić i poručio kako unatoč špekulacijama neće biti suradnje sa stranka desnice.

Na pitanje hoće li biti postizborne koalicije s Mostom ili Škorinim Domovinskom pokretom prvi čovjek SDP-a nije htio decidirano odgovoriti.

Na izjave predsjednika SDP-a ekspresno je reagirao i čelni čovjek HSLS-a. Na svojoj Facebook stranici prokomentirao je okupljanje Restart koalicije.

– Danas su u naš grad došli Bero i članovi Restart koalicije. Hm… Nije sajam u Gudovcu… Aha, da, izbori su blizu. U svakom slučaju, dobrodošli u naš transparentni grad, lijepo se provedite i vidimo se opet za 4 godine. Inače, nije lijepo na presici domaćina vrijeđati riječima da sam kriminalac i lopov. OK to je vaš stil, ne ljutim se – napisao je.

Osim toga, poručio je šefu SDP-a da ‘vrati prvo pare, 260.000 kuna’ koje nije smio primiti-

– Onda će lijepljenje etiketa tko je korumpiran možda izgledati uvjerljivije kad izlaze iz tvojih usta. Vidim da me napadate u zadnje vrijeme, očito sam vam trn u oku, ali mene zanima samo pozitiva i neće vam uspjeti da me ubacite u vaše blato – zaključio je.

mm/prigorski.hr

Facebook Comments