BANDIĆ PORUČIO IZ ĐURĐEVCA Od Zagreba do Đurđevca automobilom moramo doći za 45 minuta

16. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno BANDIĆ PORUČIO IZ ĐURĐEVCA Od Zagreba do Đurđevca automobilom moramo doći za 45 minuta


Stranka rada i solidarnosti – Bandić Milan 365 osnovana je u petak u Đurđevcu. Za predsjednicu đurđevačkog ogranka izabrana je Sanja Vujčić koja je istaknula da joj je želja približiti Đurđevac Zagrebu.

Predstavljanju ogranka nazočili su uz predsjednika stranke i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i Jelena Pavičić-Vukičević, potpredsjednica stranke i zamjenica zagrebačkog gradonačelnika, Višnja Fortuna, potpredsjednica stranke, Ivica Lovrić, zagrebački pročelnik za obrazovanje, kulturu i sport,  Nenad Predovan, glavni tajnik stranke, saborski zastupnici Željko Lacković, Veljko Kajtazi i Ermina Lekaj Prljaskaj i brojni drugi gosti.

Pozdravnim riječima obratio se saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković. -Suradnja s Gradom Zagrebom iz dana u dan raste. U centru Zagreba je naša Podravinoteka, a i naša Picokijada je bila bogatija, a sve se to događa zbog odličnih kontakata s Turističkom zajednicom Grada Zagreba – istaknuo je Lacković.

Čelni čovjek Zagreba i Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić rekao je kako vjeruje da će se suradnja sa Željkom Lackovićem nastaviti i dalje. – Iz Zagreba smo žurili i stigli za sat i 15 minuta. Cesta je pogibeljna i nema većeg prioriteta nego povezati Đurđevac sa Zagrebom. To će biti jedan od uvjeta našeg Kluba zastupnika. Želimo povezati i Koprivnicu, a Križevce smo već povezali- rekao je Bandić i dodao kako neće odustati dok ne osnuje ogranak stranke u svakoj općini i gradu u četiri izborne jedinice.

-Danas sam se sastao s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem,  a iza Nove godine ću popiti kavu s njim i javno – napomenuo je Bandić i dodao kako planiraju biti treća stranka u Hrvatskoj.

U Klubu imamo 7 saborskih zastupnika i vrijeme je da početkom godine sjednemo s ljudima u Vladi i kažemo da želimo od Zagreba do Đurđevca doći za 45 minuta- zaključio je Bandić.

bandicbandic1bandic2bandic3bandic4bandic5bandic6bandic7bandic8bandic9bandic10bandic11bandic12bandic17bandic13bandic18bandic14bandic16bandic19bandic15bandic20bandic21bandic22 bandic23bandic24 bandic25

bandic26

bandic27

prigorski.hr

Facebook Comments