Vojko V, Baby Lasagna i Nipplepeople stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila u petak, 16. kolovoza, na veliki cjelovečernji koncertni program, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Splitski reper Vojko V dolazi u Šibenik na krilima četiri osvojena Porina, među kojima je i onaj za album godine i najbolji hip-hop album „Dvojko“, te najbolji video za pjesmu “Mamacita”.

“Dvojko” je po objavi osvojio digitalne top liste slušanosti, vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma, kao i radijsku HR Top 40 listu, a u Šibeniku će Vojko V provesti publiku kroz oba albuma i pokazati zašto je vodeće regionalno hip-hop ime.

Najljepša dalmatinska pozornica ugostit će trenutno najtraženije ime regije i šampiona eurovizijske publike, a Baby Lasagna dolazi u Šibenik mjesec prije nego krene na trostruki rasprodani pohod na zagrebački stadion Šalata.

Najava nastupa na tvrđavi sv. Mihovila dolazi u trenutku kada obara nove rekorde s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” – zasjeo je na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, ali i svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. Šibenik će čuti i pjesme s prvijenca “Demons & Mosquitos”.

Electro pop duo Nipplepeople već su nekoliko puta u prošlosti rasprodali tu lokaciju, pa maskirani dvojac zakazuje novi susret sa šibenskom publikom. Bend će prošetati kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su „Sutra“, Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Broj“ i „Nikada“ ili “Tajna”.