“Atletski klub Koprivnica” na prijemu kod gradonačelnika Jakšića: ‘Nadam se da ćemo naći rješenje za gradnju atletske staze’

28. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno “Atletski klub Koprivnica” na prijemu kod gradonačelnika Jakšića: ‘Nadam se da ćemo naći rješenje za gradnju atletske staze’


Sve bolji rezultati te rad s mladim atletičarima bili su povod današnjem prijemu članova i vodstva „Atletskog kluba Koprivnica“ kod gradonačelnika Mišela Jakšića. Uz medijski popularne sportove (nogomet, rukomet) koji prenose ime našega grada diljem zemlje i svijeta, atletika je laganim koracima sve bliže tom društvu.

– Zahvaljujući svima vama, atletičarkama, atletičarima, trenerima i svima koji djeluju u i oko kluba, Koprivnica polako, ali sigurno postaje grad atletike. Prije svega to se vidi po odličnim cjelogodišnjim rezultatima koje ostvarujete na različitim natjecanjima diljem zemlje, a u što smo se i sami uvjerili jer ste nam donijeli ovdje u Gradsku upravu jedan dio kolekcije osvojenih medalja i pehara. Od srca vam čestitam na radu i zalaganju te promoviranju našega grada, a mi ćemo i dalje najviše što možemo biti uz vaše projekte – rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Jakšić.

Dodao je kako se nada da će u nekom narednom razdoblju zajedničkim snagama iznaći rješenje za atletsku stazu u punom profilu kako bi „Atletski klub Koprivnica“ mogao biti domaćin nekih od utrka koje se organiziraju.

Trinaestero atletičara, treneri Marijan Kuharić i Tihomir Bebek te predsjednica kluba Sonja Rušak upoznali su gradonačelnika Jakšića u kratkim crtama s ovogodišnjim radom te planovima za iduću atletsku godinu.

– Ovom prilikom bih se htjela u ime svih iz kluba zahvaliti gradonačelniku i cijeloj Gradskoj upravi na podršci koju nam pružaju tijekom cijele godine, kao i na ovom prijemu. Posebno sam ponosna na naše atletičare i trenere koji predano treniraju i rade te se odriču svojeg slobodnog vremena da bi postigli što bolje rezultate – rekla je predsjednica Atletskog kluba Koprivnica Sonja Rušak.

Uz gradonačelnika na prijemu su bili i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec te pročelnik Dario Jembrek.

prigorski.hr

Facebook Comments