ATLETIKA – Mladi Križevčani na PH u višeboju

9. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Križevci ATLETIKA – Mladi Križevčani na PH u višeboju


U Čakovcu se sutra i prekosutra održava prvenstvo Hrvatske u višeboju za sve kategorije na kojem će sutra u konkurenciji limača u troboju nastupiti mladi članovi AK Križevci Pia Sertić (2009. godište) i Petar Kuzmić (2010. godište).

Limači će trčati 200 metara, skakati u dalj i bacati vortex. U Čakovcu se sutra, ujedno, održava 3. kolo Hrvatske atletske lige sjever za starije kategorije na kojem će trčati sedmoro Križevčana u utrkama na 2000 metara: Anamaria Gudić kod starijih kadetkinja, Marcela Gudić i Tara Večenaj kod mlađih juniorki, Niko Gagro kod starijih kadeta te u seniorskoj konkurenciji Veronika Drljačić, Lucija Zimonji i Ognjen Mergon.

ak krizevci2

U nedjelju se ondje održava i 2. kolo Hrvatske atletske lige sjever za limače i limačice. Nastupit će sljedeći članovi i članice AK Križevci: Nika Bermanec, Zita Blašković, Ema Brezović, Iva Koprić, Lana Lovreković, Eva Majdak, Lana Niemčić, Klea Pukec, Klara Rađa, Nika Sokač, Tesa Vranešić, Filip Dretar, Ian Jakopčić, Petar Komazin, Petar Kuzmić, Marko Niemčić i Petar Novosel.

mn za Prigorski.hr

Facebook Comments