Radovi na obnovi ulice Antuna Radića u Đurđevcu koji se izvode u sklopu redovnog održavanja grada i povećanja sigurnosti privode se kraju. Nakon sanacije ulegnuća ulice kod stambenog niza, odnosno oštećenog kolnika, uređeni su i asfaltirani pješački prilazi zgradama s rubnjacima, postavljeni su rubnjaci s desne strane ulice te su uređena parkirališta s lijeve strane ulice, javljaju iz gradske uprave.

Dovršeno je asfaltiranje kolnika te je u tijeku uređenje zelenih površina. Završetak radova su obišli gradonačelnik Hrvoje Janči te pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti Dejan Đud koji su porazgovarali i sa stanarima stambenog niza koji su zadovoljni novim izgledom ulice.

asfalt đurđevac (3)

– Obnovljen je ovaj dio ulice koji sada izgleda puno ljepše. Vjerujem da govorim u ime svih stanara da osim što je vizualno ulica ljepša, da nam je uređenje kolnika i parkirališta olakšalo pristup zgradama – rekla je stanovnica stambenog niza u ulici Antuna Radića, Đurđa Burulic.

asfalt đurđevac (2)