Antonela Siročić izabrana za predsjednicu Foruma mladih SDP-a Koprivničko-križevačke županije

21. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Antonela Siročić izabrana za predsjednicu Foruma mladih SDP-a Koprivničko-križevačke županije


Danas je izabrano novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Koprivničko-križevačke županije. Na konvenciji koja je održana u Velikoj vijećnici u koprivničkoj Gradskoj upravi za predsjednicu je izabrana Antonela Siročić.

Potpredsjednici će u sljedećem mandatu biti Timon Fabijanec i Antonio Sirovec, a u predsjedništvo su izabrani Dalija Roksandić i Ivan Car.

Županijski Forum čine Mihael Fučkor, Dino Luka Budinski, Eross Rožman, Ivan Mikulić, Edvard Jakšić, Robert Jakupanec, Dražen Rastović i Marko Košćak.

Na konvenciji su govorili gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik, Mišel Jakšić koji je pozdravio mlađe članice i članove foruma i poručio mladima da ih na lokalnim izborima čeka nas veliki posao, navode u priopćenju.

forum sdp2

Načelnik Općine Kalnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije, Mladen Kešer izrazio je veliko zadovoljstvo što je oformljen županijski Forum mladih SDP-a i poručio mladima “Vi ste naša i sadašnjost i budućnost. Zajedno možemo polučiti promjene na svim razinama političke odgovornosti”.

Na konvenciji su bili i predsjednik Foruma seniora SDP-a Koprivničko-križevačke županije Želimir Vukobratović, potpredsjednica Foruma žena i županijska vijećnica Marija Vukobratović, v.d. predsjednik Foruma mladih SDP-a Hrvatske Kristian Čarapić, predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije i član predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske Stjepan Prstec, predsjednik Foruma mladih SDP-a Bjelovar Domagoj Spačil, predsjednik Foruma mladih SDP-a Križevci Antonio Sirovec i predsjednik Foruma mladih SDP-a Koprivnice Timon Fabijanec.

forum sdp3

Izabrana Predsjednica Foruma Mladih SDP-a Koprivničko-križevačke županije Antonela Siročić se zahvalila delegatima na ukazanome povjerenju, te dodala kako se nada da će opravdati povjerenje. Ujedno se nada pobjedi na nadolazećim lokalnim izborima u županiji, gradovima i općinama.

forum sdp4

Facebook Comments